|
اگه بدحسابی دورو بر بانک نیا !!
نوشته شده توسط مدیر وبلاگ در تاریخ: ۲۹ آذر ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۰۹
چند روز پیش هنگام وبگردی خبری در جراید خواندم تحت عنوان این که مشتریان بد حساب خدمات بانکی دریافت نمی کنند اعلام شد که از این پس مشتریان بد حساب حتی نمی تونن کوچکترین کار بانکی رو انجام بدن و از همه عملیات بانکی محروم می شن مسئله بغرنج مطالبات معوق این روزها همه رو درگیر کرده و واقعا یه معضل اساسی شده .
نوشته شده توسط: مدیر وبلاگ
| لینک ثابت
نظرات (2) |
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ برای بانک ملی ايران محفوظ است
Copyright © 2008-2011 Bank Melli Iran, All rights reserved
Powered by Tapesh
|
افلندش که سام لیک و رحمه الله
دفمندش که خلاف به عرض رسوندن،ماجرا ازاین قراره که فقط مشتریان بد حق و حساب خدمات بگیرن چون همونطور که اشارات فرمودین به آب کر وصلن و باهیچ حرومی نجس نمیشن.
سفمندش درگیر تیریپ این آق تحفیلدارتون شدم اساسی.
چارمندش وبگردی میفرمین و به منزل شخصی عمولی سر نمیزنین واقعا که دم عالی گرم.
پنجمندش زت زیاد.
ارسال شده توسط داستانسرا(عمولی) | December 20, 2009 16:44
سلام همکار عزیز.
شما فرض کنید یه کسی یه جورایی یه چیزی یه جایی یه وامی با یه درصدی (شما بخون وام چندمیلیاردی با درصد12) اومده و گرفته. حالا با تورم 25درصد اگر بعد از چند سال بخواد اصل و سود وامش رو بده در واقع بانک بهش سالی 13درصد سود علی الحساب و در پایان چندصددرصد بوس و بغل داده است.
در حلال و حرام شکی نیست امااااااااااااا....
اما من در عجبم چرا هنوز این یه کسی ها راست راست میان بانک و تو چشم ما نگاه می کنند و وام می گیرند و سرمایه گذاری می کنند. و باعث می شوند تا خشک و تر با هم بسوزد.
شاید هیچکس نداند که به خاطر برنگردوندن وام هاشون ما کارمندان از حقوق طبیعی محروم میشیم...
جالبه!
امیدوارم پیشنهادات در مورد وصول مطالبات جدی گرفته شود حتی پیشنهاداتی که به نظر ناچیز می رسد.
موفق باشی
http://5071.blogfa.com
ارسال شده توسط ساسان مهران پور | December 21, 2009 00:14